ISPARTA / EĞİRDİR - Muazzez ve Yaşar Şapçı İlkokulu

Ekm

ENGEP projesi kapsamında okulumuzda her sabah ısınma hareketleri yapmaya başladık. Fiziksel aktivite yapmak bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara karşı koruduğu ve kişileri zinde yaptığı için öğrencilerimizde bu alışkanlığın kazanılmasını istedik. Artık öğrencilerimiz her sabah derse başlamadan önce sabah sporu yaparak zinde oluyorlar.

Ekm

3-A sınıfı öğrencilerimiz "Hayvanları Koruma Günü" dolayısıyla öğretmenleriyle birlikte okulumuzun yakın çevresinde bulunan göl kenarına gittiler. Ördeklere ve martılara  ekmek atan öğrencilerimiz hazırladıkları paketlerdeki mamalarla kedileri beslediler. Hayvan sevgisinin ve merhametin aşılandığı bu güzel etkinlik için öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

"Hayvanları Koruma Günü" dolayısıyla anasınıfı B şubesi öğrencilerimiz öğretmenleri ile birlikte okulumuzun arka tarafındaki göl kenarına giderek ördekleri beslediler.

Ekm

3-A sınıfı öğrencilerimiz okul bahçesinde dikkat koordinasyon etkinliği yaptılar.

Ekm

İlçemizde açılan kitap fuarına gittik. Orada öğrencilerimiz yaşlarına uygun kitaplar aldılar. Yapılan kukla gösterisiyle keyifli vakit geçirdiler.

Ekm

3-A sınıfı öğrencilerimiz trafik eğitiminin ardından trafik polisleri ve öğretmenlerinin eşliğinde okulumuza yakın caddeye gelerek sürücülere kırmızı düdük çaldılar. Taşıtları durduran öğrencilerimiz onlara broşür dağıttılar. Doğru bir şekilde karşıdan karşıya geçmeyi de öğrenen öğrencilerimiz farkındalık oluşturdular.

Ekm

Okulumuz 3-A sınıfı öğrencilerine trafik polisi tarafından trafik eğitimi verildi.

Eyl

Kaymakamımız Sayın Adem Çelik,  Belediye Başkan Yardımcımız Sayın M.Erhan Savran, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Armutoğlu ve İlçe Şube Müdürümüz Sayın Cemile Tuğçe Arseven Özçelik okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilerimizle sohbet edip yeni eğitim öğretim yılı için başarılar dilediler.

Eyl

Açılış şenliğimizde bando ile yürüyüşün ardından okul bahçemizde oyunlar oynadık. Mandal takma yarışması, sandalye kapmaca ve sırta balon taşıma yarışmaları yaptık. Öğrencilerimiz oyunları oynarken, velilerimiz de izlerken çok keyif aldılar. Daha sonra okul bahçemizde öğrencilerimize, velilerimize ve misafirlerimize helva ikram ettik. 2023-2024 yılına güzel bir şekilde başlamış olduk. Güzel bir şekilde sürüp tamamlamayı umuyoruz...

Eyl

Açılış şenliğimize Isparta bando takımı şarkılarıyla eşlik etti. Öğrencilerimizle beraber bando eşliğinde yürüyüş yaptık. Çevre halkının alkışları ve yoğun ilgisi öğrencilerimizi sevindirdi.

Eyl

Yeni eğitim öğretim yılına güzel bir şekilde başlamak için açılış şenliği düzenledik. Isparta bando takımının şarkılarıyla şenliğimiz başladı. Şenliğimize İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet ARMUTOĞLU teşrif ettiler. Kendilerine katılımları için teşekkür ederiz.

Eyl

Anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimizin şube ve öğretmen belirleme kuraları 4 Eylül Pazartesi günü okulumuz arka bahçesinde yapıldı.

Eyl

Akıl ve zeka sınıfımızda öğrencilerimiz hem eğleniyor hem de eğlenirken öğreniyorlar.

Özel eğitim sınıfı ögrencimiz Ramazan'ın 23 Nisan coşkusu.

Mrt

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin özverileriyle hazırlanan eTwinning projeleri kapsamında okulumuz da eTwinning okulu olmayı başardı. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.